logo
alt= alt= alt=

U komt in aanmerking voor deze afdeling wanneer u een indicatie vanuit de indicatiestelling heeft met een: ZZP 4 of 6. ZZP betekent Zorg Zwaarte Pakket

Verzorginghuiszorg is van vroeger het bejaardenhuis – maar nu met zwaardere zorg. Jaren geleden was het nog zo dat er gewoon ingeschreven kon worden als je rond de 65 was. Je ging er naar toe voor een stukje vermaak en gezelligheid. Tegenwoordig is men afhankelijk van zware zorg en ben je in het bezit van een indicatie om op een wachtlijst geplaatst te worden.

De kamers op deze afdeling zijn zeer ruim, hebben een uitgebreide keuken en kastenwand en een zeer ruime badkamer. Afdeling verzorgingshuiszorg heeft 3 etages
Cliënten op deze afdeling hebben nog hun eigen huisarts.

Onze recreatie medewerker organiseert verschillende activiteiten voor deze afdeling, variërend van een activiteit in de Brasserie van het huis (soos/optredens e.d). ook worden er busritten georganiseerd waarvoor men zich in kan schrijven.

Jaarlijks organiseert “De Meerstede” een vakantieweek. Ook hier ligt een grote interesse. Ondanks de handicap/ziekte is het vaak mogelijk om mee te reizen omdat er op plaats van bestemming en het vervoer hierop zijn aangepast. Voor onze cliënten is het prettig reizen, omdat de zorg wordt gedaan door een groep eigen medewerkers tijdens deze vakantie.