logo
alt= alt= alt=

“De BuurtBrasserie” is een initiatief van “De Meerstede” en is de nieuwe naam van het restaurant. “De BuurtBrasserie” is de ontmoetingsplaats voor iedereen die in de buurt van “De Meerstede” woont en graag eens samen met anderen een kopje koffie of thee drinkt. Gewoon om een praatje te maken of om samen de krant te lezen en de laatste nieuwtjes te horen.
In “De BuurtBrasserie” kan iedereen dus elke morgen terecht voor een kopje thee of koffie met iets lekkers. Sinds 15 augustus is er ook de mogelijkheid om een aantal dagen in de week te komen lunchen. Van een tosti tot een broodje gezond. Daarnaast kunt u dagelijks terecht voor een 3-gangen diner vanaf 17:00 uur.

Openingstijden “De BuurtBrasserie”:

Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 15:00

Tijdens deze openingstijden is ook de winkel van “ De Meerstede” open. Hier kunt u terecht voor o.a. toiletartikelen, koekjes/snoepjes, drinken e.d. maar ook voor cadeautjes en cadeautasjes. Tijdens de zomermaanden heeft de winkel ook verschillende soorten ijsjes in de verkoop.

1 x per maand op donderdagmiddag is er een activiteit in “De BuurtBrasserie”. Dit kan verschillen van een optreden tot een bingo. Datums en entreeprijzen zijn te vinden in ons activiteitenboekje of te vragen bij de receptie. Inschrijving en betalingen vinden plaats bij onze receptie.

Themadiners:

Een aantal keren per jaar kunt u in “De BuurtBrasserie” terecht voor een feestelijk diner of buffet, ook wel themadiner genoemd. Deze diners zijn goed verzorgd en u krijgt flink waar voor uw geld. De tafels zijn feestelijk gedekt, het diner is inclusief 2 drankjes en een kop koffie met bonbon ter afsluiting. Ook als u alleen komt bent u van harte welkom. U schuift gewoon aan aan de lange tafel en voordat u het weet kent u weer een aantal mensen uit de buurt. Themadiners worden aangekondigd op deze website, in het Meerstedenieuws en er wordt geflyerd in de wijk.

Prijzen in ”De BuurtBrasserie”

Warme maaltijd per keer: € 7.50
Warme maaltijd per keer met WijkServicePas: € 7.00

10 – ritten kaart warme maaltijden: € 70.00
10 rittenkaart warme maaltijden met WijkServicePas: € 65.00

Maaltijdbon Themadiner: €17.50
Maaltijdbon Themadiner met WijkServicePas: € 15.00

Reserveren:

Reserveren voor een warme maaltijd kan door zich aan te melden via de receptie.
Reserveren voor een themadiner kan door zich aan te melden uitsluitend bij de receptie van “De Meerstede” Burg.Pabstlaan 260 Hoofddorp. Uw aanmelding is alleen geldig wanneer u heeft betaald.