logo
alt= alt= alt=

Met de Maaltijdservice heeft u in een handomdraai een lekkere en verantwoorde maaltijd op tafel. De maaltijden zijn met verse ingrediënten bereid. U kunt kiezen uit diverse menu’s die u zelf kunt samenstellen. Wij bieden veel variatie en daarnaast vegetarische en dieetmaaltijden (glutenvrij, vetbeperkt en maaltijden voor diabetici). U kunt ook kiezen voor kleine of juist extra grote porties.
De maaltijd verwarmt u bij u thuis (indien u dat wenst, kunnen wij hiervoor apparatuur leveren). U kunt alleen gebruik maken van de maaltijdservice als u beschikt over een WijkServicePas. 

Klikt u hier voor de informatiefolder over maaltijden aan huis

De voordelen?

  • – uitstekende kwaliteit
  • – eenvoudig te bestellen
  • – vers bereid
  • – wisselende menukaart
  • – dieetmaaltijden en gratis dieetadvies
  • – aan huis bezorgd

De kosten voor maaltijdcomponenten zijn

Maaltijden Leden (*) Geen lid
Voorgerecht € 1,10 € 1,15
Hoofdgerecht € 6,30 € 6,80
Nagerecht € 0,60 € 0,60
Extra gerecht/bijgerecht € 0,40 € 0,40
Huur Dingdong apparaat p. week € 2,45 € 2,45
Koop Ding Dong apparaat (incl. BTW) € 275,- € 275,-

(*) In het bezit van een WijkServicePas van Zorgcentra-Meerlanden

Er kan ook alleen een complete maaltijd worden besteld (€ 6,30 voor leden, € 6,80 voor niet leden).

De eventuele huur van een apparaat om de maaltijd langzaam te laten opwarmen zodat de kwaliteit behouden blijft (ding-dong apparaat) is € 9,80 per maand. Het apparaat wordt dan in bruikleen gegeven, inclusief bijbehorende porselein. Het opwarmen van de maaltijd kan ook in de eigen magnetron.

Via een automatische incasso wordt maandelijks de factuur van Distrivers betaald.
Op termijn is het ook mogelijk om uw boodschappen online te bestellen en te laten bezorgen door Distrivers, het bedrijf dat ook uw maaltijden verzorgd. Zo heeft u nog meer gemak van de WijkServicePas!

Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van de WijkServicePas of uw maaltijden aan huis of wilt u zich alvast aanmelden voor de boodschappenservice aan huis (in combinatie met de maaltijdservice)? Vraag het onze medewerker Wijkservicepas, te bereiken via de receptie van De Meerwende (020-659 4155).

U kunt ook informatie vinden  onder het kopje Veelgestelde vragen .