logo
alt= alt= alt=

Onze appartementen bestaan uit een zit/slaapkamer, douche met toilet en open keuken. Echtparen-appartementen hebben een aparte woon- en slaapkamer.

Uw appartement wordt schoon en bewoonbaar opgeleverd. In elk appartement zijn standaard een koelkast, elektrisch kookplaatje en een aantal kasten aanwezig. Ook is er een alarmeringssysteem. U kunt hiermee, indien nodig, een verzorgende oproepen.

Tevens is er een telefoon- en kabelaansluiting in elk appartement. U bent vrij om uw appartement naar eigen smaak in te richten. De bijkomende kosten hiervan zijn dan voor uw eigen rekening. Indien u het appartement niet zelf wilt inrichten, dan zorgen wij voor een eenvoudige standaard inrichting.

U bent in principe zelf verantwoordelijk voor het dagelijks schoonhouden van uw woonruimte. Eén maal per week wordt uw appartement door de huishoudelijke dienst schoongemaakt.

Niemand heeft toegang tot uw appartement zonder uw toestemming. In noodgevallen is slechts een aantal medewerkers bevoegd uw appartement te betreden.

U bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van uw appartement.

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met de zorgbemiddelaar op nummer: 085-2736399. U kunt ook informatie vinden onder het kopje Veelgestelde vragen .