logo
alt= alt= alt=

De Meerkoet, de plek om gezellig samen te zijn!

Een groep bewoners van De Meerwende bezoekt van 10.00 uur tot 14.00 uur  en van 16.00 uur tot 21.00 uur de groepsverzorging. Samen met een gastvrouw of heer maken wij het gezellig, drinken we koffie en doen een spelletje. Ook eten we samen de warme maaltijd en ’s avonds de boterham.

We hebben eigenlijk allemaal wat behoefte aan extra aandacht. Zeker met eten en drinken. En als je dat dan samen kan doen wordt het ook nog eens gezellig en lekker. Er is een programma waarbij elke dag wel iets gebeurt. We hebben ook een krant en deze wordt voorgelezen.

Samen koken

Appelmoes bij het eten is erg lekker maar nog beter is om deze zelf te maken. Samen met de bewoners maken we hier een leuke activiteit van.

Er komen ook weleens jongeren van de verschillende scholen die stage lopen en voor onze leuke activiteiten bedenken. Een voorbeeld hiervan is een High Tea met extra’s! Met mooi gelakte nagels aan de gezellig gedekte tafel plaatsnemen, maakt het nog specialer. Aan tafel ontstaan vaak de mooiste gesprekken. Dat is voor ons bewoners erg leuk,  ze kunnen weer eens heerlijk vertellen waarin zij vroeger goed waren. U ziet, ouder worden komt met gebreken maar het hoeft niet ongezellig te zijn.