logo
alt= alt= alt=

Wilt u graag lekkere maaltijden thuisbezorgd krijgen, dan kunt u de maaltijden bestellen van Ding Dong. De maaltijdservice van Ding Dong biedt u gezonde en voedzame maaltijden die ervoor zorgen dat u elke dag lekker en vers kunt eten. De koks van Ding Dong bereiden op traditionele wijze uw maaltijden met behoud van alle smaak- en voedingsstoffen. Onze koks letten bij de samenstelling van de menu’s op variatie, gezondheid en natuurlijk een lekkere smaak.

U kunt kiezen uit diverse menu’s die u zelf kunt samenstellen. Ding Dong biedt veel variatie en daarnaast vegetarische en dieetmaaltijden (glutenvrij, vetbeperkt en maaltijden voor diabetici). U kunt ook kiezen voor kleine of juist extra grote porties.

De maaltijd verwarmt u bij u thuis (indien u dat wenst, levert Ding Dong hiervoor apparatuur).

De voordelen?
* uitstekende kwaliteit
* eenvoudig te bestellen
* vers bereid
* wisselende menukaart
* dieetmaaltijden en gratis dieetadvies
* aan huis bezorgd

 

De kosten voor maaltijdcomponenten zijn

Maaltijden Leden (*) Geen lid
Voorgerecht € 1,10 € 1,15
Hoofdgerecht € 6,30 € 6,80
Nagerecht € 0,60 € 0,60
Extra gerecht/bijgerecht € 0,40 € 0,40
Huur Dingdong apparaat p. week € 2,45 € 2,45
Koop Ding Dong apparaat (incl. BTW) € 275,- € 275,-

(*) In het bezit van een WijkServicePas van Zorgcentra-Meerlanden

Er kan ook alleen een complete maaltijd worden besteld (€ 6,30 voor WijkServicePas leden, € 6,80 voor niet leden).

De eventuele huur van een apparaat om de maaltijd langzaam te laten opwarmen zodat de kwaliteit behouden blijft (ding-dong apparaat) is € 9,80 per maand. Het apparaat wordt dan in bruikleen gegeven, inclusief bijbehorende porselein. Het opwarmen van de maaltijd kan ook in de eigen magnetron.
Klik hier voor de folder dingdong

Via een automatische incasso wordt maandelijks de factuur van Distrivers (leverancier van Ding Dong maaltijden) betaald.

Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van deze Ding Dong maaltijden Vraag het onze zorgbemiddelaar op nummer: 085-2736399.