logo
alt= alt= alt=

foto Diana Kruyswijk

Iedere donderdag en 2x per maand op woensdag (de oneven weken) is Diana Kruyswijk aanwezig in ’t Kloosterhof. Voor afspraken kunt u bellen na 19:00 op telefoonnummer: 020-6458008

Onze schoonheidsspecialiste stelt zich aan u voor.

Met nog steeds heel veel plezier oefen ik mijn vak uit. Soms komt daar nog iets meer bij kijken als het om de bewoners zelf gaat. Sommigen zijn iets meer hulpbehoevend en/of hun geheugen laat hen in de steek. Vaak fungeer ik dan ook als klankbord. Niet alleen bewoners van ‘t Kloosterhof, ook mensen uit de buurt kunnen een afspraak bij mij maken en van mijn diensten gebruik maken.

Wat kunt u van mij verwachten: ik werk met de salonproducten van Dr. Eckstein, Phyris en Webecos. Een basisbehandeling bestaat uit:

– Reinigen
– Epileren
– Gezichtsmassage
– Masker
– Hals-/decolleté en schoudermassage

Aanvullend kunt u ook kiezen uit:
– ontharen door middel van hars
– verven van wimpers en/of wenkbrauwen

Uiteraard is het ook mogelijk om alleen te harsen, verven, epileren of een combinatie van deze basisbehandeling.

Prijzen:

Basisbehandeling €  27,00
Basisbehandeling en harsen €  31,00
Epileren vanaf €  10,00
Harsen vanaf €  10,00
Verven wenkbrauwen €  10,00
Verven wimpers €  10,00
Verven wenkbrauwen en wimpers samen €  16,00

Mijn grootste passie is het masseren en modelleren van wenkbrauwen omdat dit gezichtsbepalend is. Daarnaast zijn diverse massages mogelijk, bijvoorbeeld een rugmassage. Gezicht-, hoofdhuid- en bindweefsel massage kan in kuurverband of tijdens een basisbehandeling. Dit geeft zichtbaar resultaat en tegelijkertijd ook een rustgevend gevoel omdat er blokkades worden aangepakt.

Prijzen massages:

Rugmassage 20 minuten € 15,00
Bindweefselmassage gezicht en hoofdhuid € 20,00
Bindweefselmassage gezicht, hoofdhuid tijdens de behandeling € 15,00

Nieuw bij de schoonheidsspecialiste

Met uw Wijkservicepas ontvangt u bij iedere besteding van €  10,00 een stempel ter waarde van €  0,50 op uw kaart. Na 10 stempels ontvangt u een kortingscoupon van €  5,00 te besteden op uw volgende behandeling.