logo
alt= alt= alt=

Meerwende biedt een sfeervol en veilig thuis in een unieke woonvorm in Badhoevedorp waar alle zorg faciliteiten aanwezig zijn. Dit geldt voor een korte opname, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, herstel periode, revalideren als ook de mogelijkheid om gewoon even op te krachten komen.

Het team van De Meerwende ondersteunt u daarbij en neemt zorg over waar dat nodig is. Wat u zelf nog kunt, blijft u ook gewoon zelf doen. Het gezellige team bestaat uit een verzorgenden IG en een verpleegkundigen die belevingsgerichte zorg bieden, waarbij empathie, vriendelijkheid en een glimlach voorop staan.

Wij vinden het een uitdaging om onze zorg en diensten (nog) verder te verbeteren en af te stemmen op de wensen van onze bewoners. Als training daarvoor is een aantal verzorgenden en verpleegkundigen in januari 2017 naar een zogenaamde participatie kliniek geweest en zijn daar 24 uur opgenomen geweest om zich zo beter in kunnen te leven in hun cliënten. Het was een hele goede, leerzame en mooie ervaring, waardoor de medewerkers van Zorgcentra Meerlanden optimaal zijn opgeleid en toegerust om de bewoners te verzorgen. Bewoners ervaren daardoor dat het personeel zich beter in kan leven in wat zij als zorgvragers nodig hebben.