fbpx

U bent welkom om een bezoek in te plannen.

Donderdag 04/06

Zorgcentra Meerlanden  →  Bezoek aan De Meerstede

Inmiddels hebben de 1e contactpersonen bericht ontvangen over het inplannen van een bezoek. Een aantal hebben daar al dankbaar gebruik van gemaakt.

De bezoekers krijgen instructies mee om het bezoek veilig te laten verlopen. Hierbij letten we onder andere op goede handhygiëne, er wordt navraag gedaan naar de gezondheid van de bezoeker en fysiek contact is niet toegestaan.

Dagbesteding
Onze cliënten voor de dagbesteding zijn weer van harte welkom. Om verplaatsingen zoveel mogelijk te beperken, gaat het hier om cliënten die onze locatie een hele dag bezoeken. De dagbesteding is vier dagen in de week open. De dagbestedingcliënten maken gebruik van de ingang Nieuwbouw. Ook hierbij houden wij ons aan de richtlijnen.

Uitbreiding bezoekregeling
De bezoeken zijn zo goed verlopen dat we sinds 3 juni 2020 de bezoekregeling hebben uitgebreid.  Bezoek op de kamer is inmiddels mogelijk voor de 1e contactpersoon.

Bent u geen 1e contactpersoon van onze bewoner?
U bent ook inmiddels welkom. U dient wel vooraf een afspraak te maken via de receptie. Dit bezoek vindt plaats in ‘t Trefpunt.

BuurtBrasserie
Het terras van de BuurtBrasserie is inmiddels geopend.

Aan alle bezoekers vragen wij de instructies goed te volgen. Zo verloopt het bezoek voor de bewoner, onze medewerkers en u zo veilig mogelijk. En uiteraard zien wij u graag weer op onze locatie!