fbpx

De Meerwende rolt de digitale rode loper uit voor potentiele medewerkers

Online open avond, dinsdag 11 januari 2022

Maandag 20/12

Zorgcentra Meerlanden  →  De Meerwende rolt de digitale rode loper uit voor potentiele medewerkers

Je bent van harte welkom op de online open avond

Ben jij een (student) verpleegkundige of een verzorgende IG’er? Of misschien is de functie van gastvrouw of gastheer meer iets voor jou?

Op 11 januari 2022 rolt onze zorglocatie De Meerwende de rode loper uit voor (student) verpleegkundigen, verzorgende IG’ers, gastvrouwen en gastheren. Zij zijn van harte welkom om ons zorgcentrum in de vorm van een online introductie en speeddate tussen 19.00 – 21.00 uur online te bezoeken. Tijdens het online programma laten wij jou graag zien wat werken en leren bij ons zo leuk en bijzonder maakt.

 

Boek een online sessie met ons

Meld je via de speciale websitepagina aan voor één van de twee online sessies op 11 janauri. Sessie 1 begint om 19.00 uur en sessie 2 begint o 20.00 uur.

Na jouw aanmelding ontvang je een paar dagen voor de start een link naar de online open avond. Je maakt dan kennis met een aantal van onze medewerkers en kan via een speeddate aan het eind 10 minuten lang vragen stellen en meer te weten te komen over mogelijkheden voor jou bij De Meerwende.

Ben je na afloop van deze online open avond geïnteresseerd in werken bij ons? Of wil je een aparte afspraak maken om het werken bij ons verder te bespreken?
Maak die afspraak en kom langs. Er staat een leuk pakket voor je klaar om mee te nemen.
Wil je ons digitaal ontmoeten? Meld je dan aan via de button hieronder.
Aanmelden is noodzakelijk.