fbpx

Alarmering aan huis

De Meerwende  →  Alarmering

Alarmering aan huis

Voorbeeld van alarmering

Natuurlijk woont u het liefst zo lang mogelijk zelfstandig thuis. Maar hoe fijn zou het zijn als er toch altijd iemand in de buurt is die u kan helpen in het geval van nood? Stel u wordt plotseling niet lekker of u komt ongelukkig ten val. Met een druk op de knop kunt u de verpleegkundige van De Meerwende laten weten dat u hulp nodig heeft.

Wat is alarmering?

Via aansluiting op ons alarmeringssysteem bent u in uw woning 24 uur per dag verzekerd van hulp in geval van een calamiteit. In geval van nood (u voelt zich bijvoorbeeld onwel worden of u bent gevallen en kunt niet meer opstaan) kunt u de alarmering in werking stellen. Het alarm komt dan bij De Meerwende binnen. Via een spreekluisterverbinding wordt u gevraagd waarom u gealarmeerd heeft. Op basis hiervan komt er iemand bij u langs om eerste hulp te verlenen en eventueel verdere hulp in te schakelen. Ook als er geen contact gelegd kan worden, ondernemen wij actie.

Voor vragen over alarmering aan huis kunt u terecht bij Erica Rip.

Installeren op afstand

Om zo goed mogelijk al onze cliënten te ondersteunen en zorgen dat zo veel mogelijk toch zorg op afstand kunnen krijgen, is er een Plug&Play oplossing gecreëerd. Deze wordt verstuurd per post en is met een duidelijke handleiding, goed zelf te installeren. Mocht het toch niet lukken, dan biedt Tunstall BV u uiteraard op afstand ondersteuning.

Wilt u ook gebruik maken van deze ‘Zorg op afstand’ oplossing of kent u iemand in uw omgeving die hier behoefte aan heeft? Hier vindt u uitleg over hoe het werkt en hoe u het kunt aanvragen. https://www.tunstall.nl/actie/

Vul bij promotiecode in: Meerlanden

Contact opnemen met Erica Rip