fbpx

Maaltijden De Meerwende

Wilt u komen eten?

De Meerwende  →  Maaltijden De Meerwende

Maaltijden De Meerwende

Elke dag staan de koks van De Meerwende voor u klaar. De koks bereiden de warme maaltijd in de keuken voor bewoners en buurtbewoners. De Meerwende werkt met een keuzemenu. Dat wil zeggen dat u (afhankelijk van het menu) elke dag kunt kiezen uit twee soorten groentes, vlees en aardappelgerechten. De maaltijden wisselen per seizoen. Zo kunt u ’s winters bijvoorbeeld vaker stamppot of stoofpot eten. En in de lente vindt u juist vaak voorjaarsgroenten op het menu.

De maaltijden worden in het restaurant van De Meerwende geserveerd. Daarnaast is het mogelijk om een koude of warme maaltijd aan huis te ontvangen.

Warme maaltijd in restaurant

U bent altijd welkom om te komen eten in het restaurant van De Meerwende! Ook als u zelf niet in De Meerwende woont. Meer informatie hierover kunt u vinden via onderstaande button. En met uw wijkservicepas krijgt u korting op de maaltijd! Nog geen wijkservicepas? Deze kunt u gemakkelijk aanvragen.

Warme of koude maaltijden aan huis

Het is ook mogelijk om een warme of koude maaltijden aan huis te ontvangen. Hiervoor kunt u contact opnemen met Erica Rip. Zij zal samen met u kijken naar de mogelijkheden en wat voor u de beste oplossing is! U kunt Erica bereiken via onderstaande button. Daarnaast kunt u ook telefonisch contact opnemen via de receptie van De Meerwende (020 247 01 001).

Allergieën of dieetwensen?

Heeft u allergieën of (medische) dieetwensen? Neem dan contact op met de keuken via de receptie van De Meerwende (020 247 01 001). De koks zullen samen met u kijken naar de mogelijkheden en zoeken naar een geschikte oplossing.

Broodmaaltijd

In De Meerwende wordt s’ ochtends en ’s avonds een broodmaaltijd gegeten. Elke dag rijdt de broodkar langs de kamers van de bewoners. De bewoners kunnen dan kiezen uit een ruim assortiment. Zo is er wit-, volkoren- of donkerbruinbrood van de bakker. Daarnaast kunnen de bewoners kiezen uit zoet beleg zoals jam, pindakaas, hagelslag en zijn er diverse soorten kaas en vleeswaren. Ook is er keuze uit melk, karnemelk, havermout, griesmeelpap, vanillevla en/of yoghurt.

Themamaaltijden

In De Meerwende worden regelmatig themamaaltijden georganiseerd. Een avond helemaal in het teken van asperges of Surinaamse gerechten op de Surinaamse avond. De themamaaltijd is zeker een aanrader! Heeft u een WijkServicePas? Dan krijgt u van ons een uitnodiging als er weer een themamaaltijd op de planning staat. In de uitnodiging staat vanaf welke datum de themamaaltijdbonnen in de verkoop gaan.

Heeft u een wijkservicepas? Dan betaalt u €16,- voor een themamaaltijd. Voor niet-leden kost een themamaaltijd €18,50.