fbpx

Restaurant De Meerwende

Komt u ook bij ons eten in het restaurant van De Meerwende?

De Meerwende  →  Restaurant van De Meerwende

Elke dag vanaf 12.00 uur druppelen de bewoners van De Meerwende en buurtbewoners langzaam binnen. Om 12.30 uur beginnen de dames van het restaurant met het uitserveren van de soep. Daarna serveren de dames de warme maaltijd èn niet te vergeten: het dessert!

Menu

Elke dag is er een wisselend menu. U kunt vaak kiezen tussen twee soorten vlees, groentes en aardappelgerechten. Meestal Hollandse pot, maar buitenlandse gerechten zoals spaghetti Bolognese of Nasi goreng staan ook regelmatig op het menu. Zo is er altijd voor ieder wat wils! Als bijgerecht heeft u de keuze uit rauwkost of appelmoes. En als nagerecht kunt u kiezen tussen een toetje of fruit. U kunt uw keuzes opgeven voordat de maaltijd wordt uitgeserveerd.

Komen eten?

Woont u in de wijk of bent u een familielid van een bewoner en wilt u komen eten in het restaurant van De Meerwende? Bij de receptie van De Meerwende kunt u een maaltijdbon of een maaltijdrittenkaart kopen. Met de WijkServicePas ontvangt u korting op de maaltijd. Via de receptie van De Meerwende kunt u telefonisch een reservering maken (020 247 01 001).

Losse maaltijdbon € 8,00
Losse maaltijdbon met korting WijkServicePas € 7,50
10 ritten maaltijdkaart € 80,00
10 ritten maaltijdkaart met korting WijkServicePas € 75,00

 

Tijden restaurant van De Meerwende

12.00 uur                   Opening restaurant

12.30 uur                   Start uitserveren soep en maaltijd