fbpx

Helpt u ons aan

een nieuwe bus voor 't Kloosterhof?

Donderdag 10/01

Zorgcentra Meerlanden  →  Gezocht: sponsoring voor een bus voor ‘t Kloosterhof

Voor ons Zorgcentrum ’t Kloosterhof hebben wij dringend een bus nodig. In deze brief vragen wij u dit doel te sponsoren. Wij leggen hieronder uit waarom de bus zo belangrijk is voor de kwetsbare ouderen in Aalsmeer en hoe uw financiële inbreng bijdraagt aan hun kwaliteit van leven.

Grote behoefte in Aalsmeer aan (meer) dagbesteding

Onze dagbesteding kent een explosieve groei. Aalsmeerders die nog thuis wonen en problemen hebben op het gebied van het geheugen of anderszins begeleiding nodig hebben, worden overdag opgevangen door onze professionele medewerkers. Hier is duidelijk grote behoefte aan. Aan de drie dagen dagbesteding voegen we een extra dag toe om deze mensen in de (zorg)behoefte te voorzien.

 

Veel van deze mensen kunnen zichzelf niet (meer) vervoeren en daarom hebben we dringend een bus nodig.

 

Bus nodig voor meerdere (zorg)doelen

De bus gaan we ook gebruiken voor leuke uitjes en spontane reisjes voor onze eigen bewoners en de wijkbewoners. Deze bus betekent voor veel mensen de kans om er weer eventjes uit te zijn, andere dingen te zien en gezellig samen te zijn met andere Aalsmeerders. Ook voor onze zorgmedewerkers voegt het extra werkplezier en motivatie toe; Wetende dat je nodige en professionele zorg kan combineren met levensplezier.

 

Onze sponsorpropositie

Wij zijn voornemens tijdelijk te leasen, met als doel de bus uiteindelijk te kopen. Uw financiële bijdrage kan ons daarbij helpen. Wij beschikken over verschillende on- en offline (media)kanalen waarop wij uw sponsoring bekend kunnen maken (mocht u dit wensen).

 

Overweegt u ons te helpen of wilt u meer weten?

Neem contact op met Ingrid Vonk, Hoofd Zorg & Welzijn van Zorgcentrum ’t Kloosterhof. Wij horen graag van u.