fbpx

Leren en werken bij De Meerwende, De Meerstede of 't Kloosterhof ?

Informeer naar de mogelijkheden.

Zorgcentra Meerlanden  →  Leren en werken

Hoe ontdek je of werken in de (ouderen)zorg wat voor jou is?

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Kijk op de website ontdek de zorg.nl en lees de verhalen van onze collega’s in de zorg en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou. Zie, voel en ervaar hoe divers, breed en betekenisvol het werk in de (ouderen)zorg is.

Zit je op school en wil je weten welke richting bij jou past?

Kijk eens bij YouChooz; de voorlichtingssite over opleidingen en beroepen in zorg, welzijn en sport. Hier kan je bijvoorbeeld een test doen om te kijken wat bij jou past. Of  klik op het plaatje hieronder en bekijk het volgende filmpje:

 

Wij bieden ook Leren en Werken aan. Is dit wat voor jou?

Zorgcentra Meerlanden is een erkend leerbedrijf.

Denk je dat een leerwerktraject wat voor jou is, mail dan naar naar recruitment@zorgcentra-meerlanden.nl.

Stage lopen bij Zorgcentra Meerlanden

Stage lopen bij Zorgcentra Meerlanden is voelen, ontdekken en proeven hoe je warme en professionele zorg kunt geven aan onze oudere zorgvragers op zowel somatische als psychogeriatrische afdelingen. Stage bij ons geeft je een indruk van de zorg en alle facetten die daarbij komen kijken.

Wij bieden op locaties in Hoofddorp, Badhoevedorp en Aalsmeer stageplekken aan.

Zoek jij een stageplek voor:

  • niveau 1,
  • niveau 2,
  • niveau 3,
  • niveau 4,
  • MMZ 3/4,
  • niveau 5/6,
  • verpleeghulp voor artsen in opleiding of een
  • maatschappelijke stageplek?

Neem contact met ons op en wij kijken of we mogelijkheden voor je hebben.

Goede begeleiding vinden wij belangrijk. Je wordt zowel door een werkbegeleider als praktijkopleider begeleid. Daarnaast ontvang je van ons een leerlingenmap. Deze helpt je op weg bij het procesmatig werken, het werken aan leerdoelen en competenties en reflecteren volgens de STAR-methode.

Lijkt het je wat? Stuur dan een e-mail naar ons Opleidingscentrum, opleidingen@zorgcentra-meerlanden.nl.

Een medewerker vertelt hoe het is om bij Zorgcentra Meerlanden te werken in de ouderenzorg

Onze medewerkers hebben bewust voor de ouderenzorg gekozen. Zoals een collega vertelt; ‘De ouderenzorg wordt makkelijk weggezet als saai, maar ik vind het juist uitdagend omdat het zo complex is. Ik heb een zwak voor ouderen en het is waardevol om iemand naar het einde van zijn leven te begeleiden.’

Interview met Gwendolyn Bonarius

Bovengenoemde quote is uit het interview met Gwendolyn Bonarius voor de Actiz-publicatie 'Aan het werk in het verpleeghuis'. Deze uitgave is eind vorig jaar aan minister Hugo de Jonge overhandigd. Het is een mooi interview geworden waar we trots op zijn! Wil je het interview lezen? Klik op de button.