fbpx

Nieuwe rolstoelbus voor De Meerstede

Een lang verwachte wens ging eindelijk in vervulling

Maandag 06/09

Zorgcentra Meerlanden  →  Nieuwe rolstoelbus voor De Meerstede

Een lang verwachte wens ging eindelijk in vervulling…
Al vele jaren bieden wij onze cliënten ritjes aan met de Meerlanden rolstoelbus. Dit is mogelijk doordat we een fijn clubje vrijwillige chauffeurs hebben die ervan genieten wanneer onze cliënten genieten.
Doordat ook cliënten van de dagbesteding gehaald en gebracht worden door ons en we zelfs ritten aanbieden op zaterdag voor onze wijkbewoners, werd de wens voor een eigen rolstoelbus steeds groter.
Daarom was onze cadeau wens tijdens het 60 jarig feestje ook een envelop met inhoud. Alleen daar konden we het niet mee redden – bij lange na niet. Gelukkig was er financieel nog wat ruimte dit jaar zodat er werd besloten een rolstoelbus voor de Meerstede aan te kopen.
De rolstoelbus is nu klaar voor gebruik…vandaar dat een mini feestje werd georganiseerd om het te vieren. Mevr. K. Mocht samen met Saskia (coördinator dagbesteding) de rolstoelbus onthullen, zodat deze vanaf nu de weg op kan.
Ritten die deze maand staan gepland zijn o.a. Artis, Zandvoort, Amsterdam en lunchen in Leimuiden.
Bij deze ook gelijk een oproep: wij zoeken nog vrijwilligers die op deze bus willen rijden voor onze cliënten. Dit kan gewoon met rijbewijs B. U kunt zich opgeven via het email adres: secretariaatmeerstede@zorgcentra-meerlanden.nl