Werken bij De Meerwende, De Meerstede of 't Kloosterhof van Zorgcentra Meerlanden?

Informeer naar de mogelijkheden.

Over Zorgcentra Meerlanden  →  Werken bij

←  Terug naar de vorige pagina

Wil je werken bij ons?

Medewerkers zijn voor ons van grote waarde. Wij vinden het belangrijk dat onze collega’s het werk als leuk en zinvol ervaren. Daar werken wij continu aan.

Ben je op zoek naar een (andere) baan en zou je op één van de locaties van Zorgcentra Meerlanden willen werken?

Kijk dan bij onze vacatures. We hebben zorgcentra in Badhoevedorp (De Meerwende), Hoofddorp (De Meerstede) en in Aalsmeer (’t Kloosterhof).

Heb je geen vacature gevonden die bij je past?

Stuur ons een open sollicitatie met jouw korte motivatiebrief met CV naar recruitment@zorgcentra-meerlanden.nl. Wij zullen kijken welke mogelijkheden er voor je zijn.

Heb je interesse in een functie?

Het is ook mogelijk om direct contact op te nemen met onze afdeling Human Resource Management (HRM) via recruitment@zorgcentra-meerlanden.nl

Werken met oog voor mens en maatschappij

Zorgcentra Meerlanden biedt een groot pakket aan diensten op het gebied van zorg, wonen en welzijn aan (kwetsbare) ouderen op onze drie locaties in Badhoevedorp, Hoofddorp en Aalsmeer. Deze diensten bieden wij ook aan in de wijken om onze locaties heen. Meer dan 300 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers dragen met elkaar zorg voor onze cliënten.

Onze kracht ligt in het kleinschalige van de organisatie. Een ondernemende mentaliteit wordt hier gecombineerd met oog voor mens en maatschappij. Bij ons staan kwaliteit van zorg, welbevinden en medezeggenschap centraal.
Op dit moment werken wij hard aan de professionalisering van onze organisatie. De belangrijkste speerpunten hierbij zijn: kwaliteit van zorg, ICT, communicatie en PR.

Wil je meer weten over werken bij Zorgcentra Meerlanden?

Volg onze social mediakanalen en blijf op de hoogte.

Is werken in de zorg wat voor jou?

De campagne Ik Zorg is van start gegaan om de komende jaren nieuwe medewerkers te werven voor de sector Zorg en Welzijn. Dit doen ze door te laten zien, voelen en ervaren hoe divers, breed en betekenisvol ons werk is.

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Kijk op de website ontdek de zorg.nl en lees de verhalen van onze collega’s in de zorg en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

Ook Zorgcentra Meerlanden zet zich in voor deze campagne.

Zit je op school en wil je weten welke richting bij jou past?

Kijk eens bij YouChooz; de voorlichtingssite over opleidingen en beroepen in zorg, welzijn en sport. Hier kan je bijvoorbeeld een test doen om te kijken wat bij jou past. Of  klik op het plaatje hieronder en bekijk het volgende filmpje:

 

Misschien is Leren en Werken wat voor jou?

Zorgcentra Meerlanden is een erkend leerbedrijf.

Denk je dat een leerwerktraject wat voor jou is, mail dan naar naar recruitment@zorgcentra-meerlanden.nl.

Stagelopen bij Zorgcentra Meerlanden

Stagelopen bij Zorgcentra Meerlanden is voelen, ontdekken en proeven hoe je warme en professionele zorg kunt geven aan onze oudere zorgvragers op zowel somatische als psychogeriatrische afdelingen. Stage bij ons geeft je een indruk van de zorg en alle facetten die daarbij komen kijken.

Wij bieden op locaties in Hoofddorp, Badhoevedorp en Aalsmeer stageplekken aan.

Zoek jij een stageplek voor:

  • niveau 1,
  • niveau 2,
  • niveau 3,
  • niveau 4,
  • MMZ 3/4,
  • niveau 5/6,
  • verpleeghulp voor artsen in opleiding of een
  • maatschappelijke stageplek?

Neem contact met ons op en wij kijken of we mogelijkheden voor je hebben.

Goede begeleiding vinden wij belangrijk. Je wordt zowel door een werkbegeleider als praktijkopleider begeleid. Daarnaast ontvang je van ons een leerlingenmap. Deze helpt je op weg bij het procesmatig werken, het werken aan leerdoelen en competenties, werkprocessen en reflecteren volgens de STAR-methode.

Lijkt het je wat? Stuur dan een e-mail naar ons Opleidingscentrum, opleidingen@zorgcentra-meerlanden.nl.

Een medewerker vertelt hoe het is om bij Zorgcentra Meerlanden te werken in de ouderenzorg

Onze medewerkers hebben bewust voor de ouderenzorg gekozen. Zoals een collega vertelt; ‘De ouderenzorg wordt makkelijk weggezet als saai, maar ik vind het juist uitdagend omdat het zo complex is. Ik heb een zwak voor ouderen en het is waardevol om iemand naar het einde van zijn leven te begeleiden.’

Interview met Gwendolyn Bonarius

Bovengenoemde quote is uit het interview met Gwendolyn Bonarius voor de Actiz-publicatie 'Aan het werk in het verpleeghuis'. Deze uitgave is eind vorig jaar aan minister Hugo de Jonge overhandigd. Het is een mooi interview geworden waar we trots op zijn! Wil je het interview lezen? Klik op de button.