fbpx

Joke Dinkgreve

Centrale Cliënten- en Familieraad

Over Zorgcentra Meerlanden  →  Joke Dinkgreve – Centrale Cliënten- en Familieraad

"Zorgen voor mensen doe je met je hart!"

Mijn naam is Joke Dinkgreve. Ik heb lange tijd in de zorg gewerkt. Eerst in loondienst en toen mijn kinderen ouder werden, ben ik voor mezelf begonnen. Ik begeleidde jarenlang één op één verschillende cliënten, met verschillende ziektebeelden.

Daarna ben ik bij Zorgcirkel in Edam en Volendam gaan werken, waarbij ik in Edam het Volledig Pakket thuis (VPT) welzijn heb opgezet. Ik ben daar begonnen met twee cliënten en na vijf jaar hard werken, werkte er een heel VPT-team voor 35 cliënten, over twee locaties verdeeld.

In juni 2022 ben ik gestopt bij Zorgcirkel, omdat ik aan iets anders toe was. Nu heb ik nu een bedrijfje in hoogwaardige voedingssupplementen en zorg ik voor mijn tante.

Door deze tante ben ik in aanraking gekomen met De Meerwende, waar zij woont. Het contact met De Meerwende ervaar ik als zeer prettig. Mijn tante is helemaal opgebloeid sinds ze er woont.

Ik heb me aangemeld bij de Cliënten- en FamilieRaad (CFR), omdat ik graag samen met het locatie managementteam De Meerwende kwalitatief en financieel wil verbeteren. Vanuit de CFR ben ik ook bij de Centrale CFR aangesloten.

Als ik weer 18 jaar zou zijn, dan zou ik zeker weer voor de zorg kiezen. Zorgen voor mensen doe je met je hart!