fbpx

Status van de renovaties gaande bij De Meerwende -

Het gastvrijheidsconcept

Donderdag 28/01

Zorgcentra Meerlanden  →  Status van de renovaties gaande bij De Meerwende

Na de start op 30 november 2020, wordt het gastvrijheidsconcept gaandeweg verder ontwikkeld.

Fase 1, het creëren van een nieuwe vergaderzaal in de bioscoopruimte, is bijna afgerond. Bouwtechnisch zijn ze helemaal klaar. Nu is het tijd voor de inrichting van de ruimte. Daar hoort ook een mooi groot scherm bij voor presentaties en voor gebruik bij cursussen. De verwachting is dat er in februari een kleine workshop wordt gegeven over het gebruik van het scherm. Daarmee is dan meteen op feestelijke en gepaste wijze de ruimte in gebruik verklaard.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan fase 2. In deze fase wordt de voormalige wasruimte en winkeltje van de Binnentuin tot kantoorruimte omgebouwd. Deze fase zal naar verwachting begin februari worden opgeleverd. Dan kan men beginnen met het plaatsen van het nodige meubilair.

En dan zijn we in februari toe aan fase 3 van de renovatie, de realisatie van het nieuwe restaurant. Gedurende deze fase wordt de huidige gang langs de kantoren en fysio  afgezet met schotten. Op die wijze zullen de bewoners en medewerkers zo min mogelijk overlast hebben tijdens deze fase. Voor de fysiotherapie, het tijdelijke winkeltje en de koffieautomaat in de personeelsruimte zal een alternatief worden geregeld.

Van deze verbouwing gaan we op de locatie ook best wat merken qua geluidsoverlast. De bewoners ontvangen een extra brief om ze daar, onder andere, op te attenderen.