fbpx

Verpleegkundige bij De Meerwende, De Meerstede en 't Kloosterhof

Zorgcentra Meerlanden  →  Verpleegkundigen

Werken bij Zorgcentrum De Meerwende, Zorgcentrum De Meerstede en Zorgcentrum 't Kloosterhof

Wat het betekent om te werken bij één van de drie locaties van Zorgcentra Meerlanden?

Dat je deel uitmaakt van een kleinschalige, platte organisatie met een open werkcultuur. Een plek waar jij alle ruimte krijgt om initiatief te nemen. Wij bieden niet alleen de beste zorg richting onze cliënten. We zorgen ook voor jou als werknemer.

Dit is wat we doen

Complete, langdurige zorg leveren aan ouderen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Daar staan wij voor. Dit doen wij op een professionele en persoonlijke manier. In alles wat wij doen staat de cliënt centraal. Daarom stellen we onszelf continu de vraag: hoe kunnen wij het beste voldoen aan de vraag van onze cliënt? Hoe zorgen we ervoor dat we de beste kwaliteit bieden? Het antwoord op deze vragen verschilt per cliënt. Dat maakt het werk voor onze verpleegkundigen ook zo afwisselend. Sommige collega’s komen als wijkverplegers bij mensen thuis, waar andere collega’s zorg bieden in één van onze drie woonzorglocaties.

Verpleegkundigen met hart voor ouderen

Bij onze zorgcentra werken niet zomaar verpleegkundigen, maar professionals die vanuit hun hart zorgen voor onze ouderen. Zorg bieden van begin tot eind en het opbouwen van een échte band, daar gaat het om. Of dit nu bij de cliënt thuis is of in één van onze locaties in Badhoevedorp ( De Meerwende), Hoofddorp ( De Meerstede) of Aalsmeer (’t Kloosterhof). Waar je ook werkt, je doet dit vanuit een omgeving waar warmte, waardering en zeggenschap centraal staan. Als team staan we voor elkaar klaar, omdat we allemaal een belangrijke overtuiging delen: zorgen doen we met elkaar.

 

Jouw ontwikkeling is onze zorg

Wij vinden het belangrijk dat jij de ruimte krijgt om te groeien. Als verpleegkundige ben je nooit uitgeleerd. Je geeft zelf richting aan de inhoud van je werk én aan jouw ontwikkeling. Bijvoorbeeld door verder te leren van niveau 3 naar niveau 4. Of door je te ontwikkelen in de breedte van je functie. Voorbeelden hiervan zijn het begeleiden van leerlingen, het geven van klinische lessen en het bespreken van casussen in het verpleegkundig overleg. Dit maakt jouw werk extra gevarieerd en uitdagend. Heb je een idee om onze zorg te verbeteren? We beloven je, er wordt altijd naar je geluisterd.

Benieuwd geworden?

Bekijk onze openstaande vacatures om te zien wat jou het meest aanspreekt. Kom je een keer een kop koffie met ons drinken? Wij maken graag kennis met je!