fbpx

U bent van harte welkom

bij De Meerwende

Maandag 29/06

Zorgcentra Meerlanden  →  Versoepeling van de bezoekregeling bij De Meerwende

U bent van harte welkom

Vanaf maandag 29 juni 2020 is het mogelijk om op werkdagen (maandag tot en met vrijdag) tussen 10.00 en 19.00 uur een bezoek te brengen aan uw naaste. Dit kan op de kamer van de bewoner met maximaal 3 bezoekers.

Omdat de kamers van de bewoners van de psychogeriatrische units minder groot zijn en daarom de anderhalve meter afstand handhaven niet mogelijk is, geldt hier een maximum van 2 bezoekers.

Wilt u toch met 3 bezoekers komen? Dan kunt u samen met uw familielid gebruik maken van de brasserie / binnentuin van De Meerwende.

U hoeft voor bezoek op de kamer geen afspraak te maken bij de receptie. Bij binnenkomst zult u nog wel worden ontvangen door onze medewerker, die u zal vragen uw naam en telefoonnummer te noteren.

Tevens kunt u vanaf maandag 29 juni weer gebruik maken van de zitjes en het terras voor De Meerwende.

Als u normaal gesproken gewend bent om uw hond mee te nemen, dan verzoeken wij u vriendelijk, doch dringend, dit nu nog niet te doen.

 

Een gezellige wandeling maken?

Ook is het mogelijk om op werkdagen tussen 10.00 en 19.00 uur met uw familielid een wandeling te maken.

Bewoners zijn vanaf maandag 29 juni ook weer in de gelegenheid, mits zij dit kunnen, om zelfstandig een wandeling te maken. Wel willen wij u adviseren om drukke plekken, zoals bijvoorbeeld de supermarkt, te vermijden.

Bezoek in de ruimte van dagbesteding

Naast de bezoekregeling op de kamer van de bewoner met maximaal 3 personen en voor de bewoners van psychogeriatrische units met maximaal 2 personen, kunt u nog gebruik maken van de mogelijkheid tot bezoek in de ruimte van de dagbesteding. Dit kan op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. U als bezoeker kunt deze ruimte betreden via de achtertuin van De Meerwende. Bordjes wijzen de weg. De bewoner kan van binnenuit deze ruimte betreden.

De bezoeken in de ruimte van de dagbesteding kunnen maximaal 30 minuten duren binnen de volgende tijdsblokken: tussen 10.00-12.30 uur en tussen 14.00-17.00 uur.

U kunt de receptie bellen om hiervoor een afspraak in te plannen.

Babbelbox

U kunt ook alle dagen gebruik maken van de “babbelbox” met microfoons. Dit kan binnen de tijdsblokken van 10.00-12.30 uur en van 14.00 tot 17.00 uur.

Hiervoor kunt u een afspraak bij de receptie maken.

Onze richtlijnen voor uw bezoek