fbpx

Week van Zorg en Welzijn op 13, 14 en 15 maart 2018

Zondag 11/03

Zorgcentra Meerlanden  →  Week van Zorg en Welzijn op 13, 14 en 15 maart 2018

Maak kennis met kunde
De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 12 t/m 17 maart 2018. Zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Zo ook De Meerwende, De Meerstede en ‘t Kloosterhof. U kunt hier informatie krijgen over wonen in onze locaties en onze WijkServicePas, Welzijn & activiteiten, vrijwilligerswerk, indicaties en Wijkzorg. Ook kunt u als wijkbewoner informatie inwinnen over het Wijkontmoetingscentrum.

Deze activiteiten worden georganiseerd op
– 13 maart in ‘t Kloosterhof (Aalsmeer)
– 14 maart in De Meerstede (Hoofddorp)
– 15 maart in De Meerwende (Badhoevedorp).
Wij hopen u te mogen begroeten.

Hieronder vindt u nog meer informatie over de week van de Zorg & Welzijn aan:

Maarten van der Weijden
Op zondagavond 11 maart begint ambassadeur Maarten van der Weijden aan de Kick-off van de Week van Zorg en Welzijn. Hij gaat in iedere van de 14 zorgregio’s in Nederland een half uur zwemmen in een zwembad bij een zorg- of welzijnsorganisatie. In deze regio zwemt hij op maandag 12 maart bij de Hartekamp Groep in Heemstede. Hij komt daar aan met een helikopter en zijn bezoek wordt gebruikt als landelijk persmoment. In totaal is hij ruim 24 uur bezig met deze tocht, hij start op zondagavond 11 maart en is op maandagavond 12 maart klaar.

Markt ‘Thuis in de Toekomst’
Als speciale activiteit binnen de week van Zorg en Welzijn is er vrijdag 16 maart in winkelcentrum Schalkwijk de markt Thuis in de Toekomst. Een markt over prettig wonen en leven, ook als iemand ouder of meer hulpbehoevend wordt. Allerlei organisaties en winkels presenteren hier hun aanbod. De toegang is gratis. Ook wie interesse heeft in werken en leren in de zorg is van harte welkom. Op het Werk- en Lerenplein geven zorgorganisaties en opleiders uit de regio informatie. Bijvoorbeeld over BBL-trajecten, waarbij u direct in dienst komt en opgeleid wordt door een zorgorganisatie.

Landelijke informatie over de Week van Zorg en Welzijn vindt u via: www.infopuntzorg.nl
Informatie over markt Thuis in de Toekomst 16 maart 2018: www.marktthuisindetoekomst.nl