fbpx

Wij doen mee aan de ‘Ontdek de zorg’ week van 22 t/m 27 maart 2021

Donderdag 18/03

Zorgcentra Meerlanden  →  Wij doen mee aan de ‘Ontdek de zorg’ week van 22 t/m 27 maart 2021

Van 22 t/m 27 maart is de ‘Ontdek de zorg’ week*.  Voor mensen die de overstap naar werken in de zorg en welzijn overwegen, is het een kans om zich te oriënteren en meer informatie te krijgen. Het is ook voor zorgmedewerkers die een carrière switch naar één van de verschillende branches binnen zorg en welzijn overwegen.

Normaal gesproken kan je ons in die week bezoeken op één van de open dagen van onze zorglocaties of op onze stand op een beurs. Al die fysieke contactmomenten zijn nu omgezet naar online contactmomenten.

Wil je meer weten over leren en werken in de ouderenzorg op één van onze zorgcentra, De Meerwende (Badhoevedorp), De Meerstede (Hoofddorp) en ‘t Kloosterhof (Aalsmeer)?
Bekijk dan eens onze pagina op de site van de ‘Ontdek de zorg’ week: https://www.ontdekdezorgweek.nl/zorgorganisatie/zorgcentra-meerlanden/

Ken jij iemand voor wie dit interessant zou kunnen zijn? Stuur deze link vooral door naar die persoon.

Digitale opening met koningin Máxima

Op dinsdag 22 maart wordt de ‘Ontdek de zorg’ week om 16.00 uur digitaal geopend door koningin Máxima. Wil je dat online volgen? Ga dan naar de website, https://www.ontdekdezorgweek.nl/

*Deze week is een initiatief van de veertien regionale werkgeversorganisaties in Zorg en Welzijn, samenwerkend in RegioPlus.