fbpx

Burgemeester Onno Hoes bezoekt ONS Wijkontmoetingscentrum

Maandag 23/04

Zorgcentra Meerlanden  →  Burgemeester Onno Hoes bezoekt ONS Wijkontmoetingscentrum

Sinds eind november 2017 is Onno Hoes waarnemend burgemeester van de Haarlemmermeer. Om de Haarlemmermeer te leren kennen heeft dhr. O. Hoes de gebiedsbeheerders verzocht om hem mee te nemen “on tour” om op die manier  kennis te maken met de Haarlemmermeer.

Zo kreeg ook WijkOntmoetingsCentrum ONS de gelegenheid om te laten zien hoe ONS is gesitueerd (locatie is binnen verpleeghuis/zorgcentrum “De Meerstede”) en welke activiteiten er plaatsvinden. Tijdens het bezoek was er een bingo gaande georganiseerd door 2 leerlingen van 15 jaar van het Haarlemmermeer lyceum. Voor het getal Onno 71 kregen de 2 leerlingen hulp van onze burgemeester.

Van ieder verkocht bingo kaartje gaat er 1 euro naar het goede doel. Doel van de opbrengst is voor een waterproject voor kinderen in Indonesië. De 2 leerlingen zijn een paar dagen na de bingo vertrokken om samen met klasgenoten te werken in Indonesië aan dit project: Schoon drinkwater voor de kinderen aldaar.

Tijdens het bezoek van dhr. O. Hoes was er voor 2 leden van de regiegroep, Wijkbewoonster Marja v.d Hooft en secretaresse Haddie v.d. Wal van het WijkOntmoetingsCentrum ook de gelegenheid om tijdens een kort gesprek aan te geven hoe ONS is opgericht, wat er al is gerealiseerd en waar de wensen nog liggen.