fbpx

Werken bij De Meerwende, De Meerstede of 't Kloosterhof van Zorgcentra Meerlanden?

Informeer naar de mogelijkheden.

Over Zorgcentra Meerlanden  →  Werken bij

Wil je werken bij ons?

Medewerkers zijn voor ons van grote waarde. Wij vinden het belangrijk dat onze collega’s het werk als leuk en zinvol ervaren. Daar werken wij continu aan.

Ben je op zoek naar een (andere) baan en zou je op één van de locaties van Zorgcentra Meerlanden willen werken?

Kijk dan bij onze vacatures. We hebben zorgcentra in Badhoevedorp (De Meerwende), Hoofddorp (De Meerstede) en in Aalsmeer (‘t Kloosterhof).

Heb je geen vacature gevonden die bij je past?

Stuur ons een open sollicitatie met jouw korte motivatiebrief met CV naar recruitment@zorgcentra-meerlanden.nl. Wij zullen kijken welke mogelijkheden er voor je zijn.

Heb je interesse in een functie?

Het is ook mogelijk om direct contact op te nemen met onze afdeling Human Resource Management (HRM) via recruitment@zorgcentra-meerlanden.nl

Werken met oog voor mens en maatschappij

Zorgcentra Meerlanden biedt een groot pakket aan diensten op het gebied van zorg, wonen en welzijn aan (kwetsbare) ouderen op onze drie locaties in Badhoevedorp, Hoofddorp en Aalsmeer. Deze diensten bieden wij ook aan in de wijken om onze locaties heen. Meer dan 450 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers dragen met elkaar zorg voor onze cliënten.

Onze kracht ligt in het kleinschalige van de organisatie. Een ondernemende mentaliteit wordt hier gecombineerd met oog voor mens en maatschappij. Bij ons staan kwaliteit van zorg, welbevinden en medezeggenschap centraal.
Op dit moment werken wij hard aan de professionalisering van onze organisatie. De belangrijkste speerpunten hierbij zijn: kwaliteit van zorg, ICT, communicatie en PR.

Wil je meer weten over werken bij Zorgcentra Meerlanden?

Volg onze social mediakanalen en blijf op de hoogte.

Is werken in de zorg wat voor jou?

De campagne Ik Zorg is van start gegaan om de komende jaren nieuwe medewerkers te werven voor de sector Zorg en Welzijn. Dit doen ze door te laten zien, voelen en ervaren hoe divers, breed en betekenisvol ons werk is.

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Kijk op de website ontdek de zorg.nl en lees de verhalen van onze collega’s in de zorg en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

Ook Zorgcentra Meerlanden zet zich in voor deze campagne.

Zit je op school en wil je weten welke richting bij jou past?

Kijk eens bij YouChooz; de voorlichtingssite over opleidingen en beroepen in zorg, welzijn en sport. Hier kan je bijvoorbeeld een test doen om te kijken wat bij jou past. Of  klik op het plaatje hieronder en bekijk het volgende filmpje:

 

Een medewerker vertelt hoe het is om bij Zorgcentra Meerlanden te werken in de ouderenzorg

Onze medewerkers hebben bewust voor de ouderenzorg gekozen. Zoals een collega vertelt; ‘De ouderenzorg wordt makkelijk weggezet als saai, maar ik vind het juist uitdagend omdat het zo complex is. Ik heb een zwak voor ouderen en het is waardevol om iemand naar het einde van zijn leven te begeleiden.’

Interview met Gwendolyn Bonarius

Bovengenoemde quote is uit het interview met Gwendolyn Bonarius voor de Actiz-publicatie 'Aan het werk in het verpleeghuis'. Deze uitgave is eind vorig jaar aan minister Hugo de Jonge overhandigd. Het is een mooi interview geworden waar we trots op zijn! Wil je het interview lezen? Klik op de button.