fbpx

Meer weten?

Volg één van onze e-learnings.

Zorgcentra Meerlanden  →  Leerplein Zorgcentra Meerlanden

Leerplein Zorgcentra Meerlanden

Met alle veranderingen in de zorg krijgen mantelzorgers en zorgvrijwilligers een steeds grotere rol. Zorgcentra-Meerlanden wil haar vrijwilligers aan zich binden door middel van aandacht, scholing en ondersteuning naar behoefte. Daarnaast informatie aanbieden zodat zij hun werkzaamheden veilig en met plezier kunnen uitvoeren.

De waarde van vrijwilligers en mantelzorgers is groot, zij dragen bij aan het vergroten van het sociale netwerk en zelfredzaamheid van onze cliënten. Daarbij zorgen vrijwilligers voor het fysiek en mentaal beter voelen van onze cliënt en voorkomen eenzaamheid. Verder zorgen vrijwilligers dat cliënten langer mee kunnen doen binnen onze samenleving en hierdoor minder vaak een beroep hoeft te worden gedaan op familie en/of professionals.

De laatste tijd wordt zichtbaar dat vrijwilligerszorg steeds diverser wordt,

van minder tot meer complexe ondersteuningsvragen
van incidentele hulpvragen tot langdurige projecten
van individuele tot groepsgerichte activiteiten
van face-to-face tot digitaal contact

Ook is zichtbaar dat we door de veranderingen in de zorg een groter beroep wordt gedaan op vrijwilligers. Om vrijwilligers te ondersteunen en te behouden wil Zorgcentra Meerlanden haar vrijwilligers voorzien van scholing, coachen.

Wilt u de e-learnings volgen?

Om e-learnings te kunnen volgen dient u eerst een account aan te maken via: Klik hier voor een account!

Zodra u een account heeft aangemaakt kunt u de keer daarna inloggen met de inloggegevens die u zelf hebt gekozen. Dit is een combinatie van uw e-mailadres en een wachtwoord.