fbpx

Vrijwilligers

zijn altijd welkom

De Meerwende  →  Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn voor de cliënten onmisbaar

Altijd al iets willen doen in het vrijwilligerswerk?

Zorgcentrum De Meerwende hecht veel waarde aan de inzet van vrijwilligers. Met vrijwilligers kan iets extra’s voor de cliënten gedaan worden.

Wat kan je als vrijwilliger doen binnen Zorgcentrum De Meerwende?
Denk hierbij aan: helpen met activiteiten, tuinonderhoud, technische klusjes, maaltijdbegeleiding bij onze (dementerende) bewoners, ziekenhuisbegeleiding, bezoeken brengen aan onze bewoners, begeleiden bij uitstapjes of begeleiden van bewoners naar de kerkdienst.

Er zijn veel meer vrijwilligerstaken te bedenken. Bespreek met de Coördinator Vrijwilligers wat goed bij jou zal passen.

Heeft u interesse?

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Virginia van Münster, de Coördinator Vrijwilligers van De Meerwende;

Binnen de Meerwende wonen bewoners die niet of nauwelijks nog sociale contacten hebben of buiten komen. Maar daar wel behoefte aan hebben. Wij zijn daarom op zoek naar vrijwilligers die graag iets met deze bewoner willen ondernemen. Denk bv. aan samen koffie drinken, wandelen, boodschappen doen, kletsen, theater bezoek of vele andere activiteiten. Mocht u nog tijd over hebben dan heten wij u van harte welkom!

Wij hebben cursussen voor onze vrijwilligers

Met alle veranderingen in de zorg krijgen mantelzorgers en zorgvrijwilligers een steeds grotere rol. Zorgcentra-Meerlanden wil haar vrijwilligers aan zich binden door middel van aandacht, scholing en ondersteuning naar behoefte. Daarnaast informatie aanbieden zodat zij hun werkzaamheden veilig en met plezier kunnen uitvoeren.

Om e-learnings te kunnen volgen dient u eerst een account aan te maken via de inlog-button. Zodra u een account heeft aangemaakt kunt u de keer daarna inloggen met de inloggegevens die u zelf hebt gekozen. Dit is een combinatie van uw e-mailadres en een wachtwoord.