fbpx

Dagbesteding
Rozarium

Vergeet uw beperkingen en geniet ontspannen van uw dag.

De Meerstede  →  Dagbesteding Rozarium bij De Meerstede

Thuis wonen en overdag naar dagbesteding

Het is fijn dat u thuis kunt wonen en dat het lukt om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven.

Toch kan het zijn dat u moeite heeft met het vullen van de dag. Of dat u zich eenzaam voelt. Misschien heeft u beetje zorg en hulp nodig bij dingen onthouden.

Onze dagbesteding is dan wellicht wat voor u. We hebben een afwisselend programma met aangepaste activiteiten in groepsverband.  Zo kunt u uw dag op een prettige manier invullen.

Dagbesteding Rozarium

Tijdens de dagbesteding bent u overdag bij ons in “De Meerstede”. Van 10:00 tot 16:00 uur zijn wij aanwezig. Op de dagbesteding worden gezamenlijk activiteiten gedaan, geluncht en gerust. Deze activiteiten worden afgestemd op uw wensen.

U krijgt bij ons de persoonlijke verzorging en behandeling die u nodig heeft. Als het nodig is overleggen onze medewerkers met de Wijkzorg, de fysiotherapeut of de ergotherapeut.

We hechten veel waarde aan gezamenlijk bijeenkomen in een veilige sfeer. De ruimte waar de dagbesteding plaatsvindt is daarom huiselijk ingericht. Ook zijn alle activiteiten gezamenlijk omdat het samen zijn en samen ondernemen kernwaarde zijn binnen de dagbesteding. Individuele begeleiding is ook mogelijk. Dit stemmen we af op uw wens.

Voordat iemand bij de dagbesteding komt vindt een gesprek plaats met een WMO consulente. Hij/zij indiceert uw situatie. Daarop volgt een intake gesprek met een medewerker van het Rozarium.

Eigen bijdrage

Er is een eigen bijdrage van € 17,50 per vier weken.

‘Belt u gerust om uw vragen te stellen..’

In contact met Saskia Jansen