fbpx

Vrijwilligers
zijn altijd welkom

bij 't Kloosterhof

’t Kloosterhof  →  Vrijwilligers ‘t Kloosterhof

Zoek je vrijwilligerswerk bij 't Kloosterhof?

Als zorgmedewerkers werken wij elke dag aan goede zorg. Er blijft niet altijd voldoende tijd over om leuke dingen te doen. ‘t Kloosterhof hecht veel waarde aan de inzet van vrijwilligers en we zijn er trots op dat zoveel mensen bereid zijn een bijdrage te leveren aan de zorg en het welzijn van onze bewoners en cliënten.

De zorg kan, zeker in de toekomst, niet zonder vrijwilligers!

Als vrijwilliger kan je uiteenlopende taken vervullen. Je levert een grote bijdrage aan de totstandkoming van allerlei activiteiten en zorgt voor een prettige sfeer in ons huis. Wat je ook doet, wij vinden het belangrijk dat jij doet waar je goed in bent en dat het jou veel plezier geeft.

Ons motto is: ‘De vrijwilliger komt en gaat met een glimlach.’

Wil je graag wat voor een ander betekenen?
Dan zoeken wij jou. Ervaring is niet direct noodzakelijk.

Vrijwilligers zijn voor de cliënten onmisbaar.

 

Heb je interesse?

Er zijn veel verschillende vrijwilligerstaken te bedenken. Bespreek met onze Coördinator Vrijwilligers wat goed bij jou zal passen.

Voor meer informatie over vrijwilligers werk bij ‘t Kloosterhof kan je contact opnemen met onze Coördinatoren Vrijwilligers:
Karin van Buuren en Rianne Ras

  • telefoon 0297 – 22 95 00

Wij hebben cursussen voor onze vrijwilligers

Met alle veranderingen in de zorg krijgen mantelzorgers en zorgvrijwilligers een steeds grotere rol. Zorgcentra Meerlanden wil haar vrijwilligers aan zich binden door middel van aandacht, scholing en ondersteuning. Daarnaast bieden wij informatie aan zodat zij hun werkzaamheden veilig en met plezier kunnen uitvoeren.

Om e-learnings te kunnen volgen dien je eerst een account aan te maken via de inlog-button. Zodra je een account hebt aangemaakt kan je de keer daarna inloggen met de inloggegevens die je zelf hebt gekozen. Dit is een combinatie van jouw e-mailadres en wachtwoord.