fbpx

De BuurtBrasserie

De Meerstede  →  De BuurtBrasserie

Welkom in "De BuurtBrasserie"

De BuurtBrasserie” is de ontmoetingsplaats voor iedereen die in de buurt van “De Meerstede” woont en graag eens samen met anderen een kopje koffie of thee drinkt. Onze BuurtBrasserie is dagelijks geopend van 11:00 tot 16:00 uur. De prijzen zijn laag en betalen kan via pin en cash of met een consumptiekaart. Deze kaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie van De Meerstede,

Heeft u iets te vieren? vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

Voor een kopje koffie en thee kunt u dagelijks terecht tussen 10:30 en 12:00 uur, Lunch tussen 12:00 en 14:00 en daarna tot 16.00 kunt u nog terecht voor de lekkere trek.

Voor een 3-gangen menu kunt u ook dagelijks terecht om 17:00 uur.
De strippenkaart kost € 74,00 en € 69,00 met een WijkServicePas.  Deze strippenkaart is bruikbaar voor 10 maaltijden. Een losse maaltijd kost €8 en met een WijkServicePas kost één maaltijd €7,50.

Let op: Wij verzoeken u vriendelijk om te reserveren van tevoren voor het avonddiner. Dit kan bij de receptie via 023-3038300.

Prijzen in ”De BuurtBrasserie”
Warme maaltijd per keer: € 8,-
Warme maaltijd per keer met WijkServicePas: € 7.50

10 – ritten kaart warme maaltijden: € 74.00
10 rittenkaart warme maaltijden met WijkServicePas: € 69.00

Maaltijdbon Themadiner: €21.00
Maaltijdbon Themadiner met WijkServicePas: € 20.00

Themadiners:
Een aantal keren per jaar kunt u in “De BuurtBrasserie” terecht voor een feestelijk diner of buffet, ook wel themadiner genoemd. Deze diners zijn goed verzorgd en u krijgt flink waar voor uw geld. De tafels zijn feestelijk gedekt, het diner is inclusief 2 drankjes en een kop koffie met bonbon ter afsluiting. Ook als u alleen komt bent u van harte welkom. U schuift gewoon aan aan de lange tafel en voordat u het weet kent u weer een aantal mensen uit de buurt. Themadiners worden aangekondigd op deze website en in de activiteitengids van ONS.

BuurtBrasserie Menu

Klik op de button hieronder voor een downloadbaar bestand van het menu.

Hoe kunt u de Brasserie bereiken?

Privacy