fbpx

Zorgcentra Meerlanden ondersteunt de Ik Zorg-campagne

Donderdag 01/11

Zorgcentra Meerlanden  →  Zorgcentra Meerlanden ondersteunt de Ik Zorg-campagne

Op 1 november 2018 is de campagne Ik Zorg gestart om de komende jaren nieuwe medewerkers te werven voor de sector Zorg en Welzijn.  Dit doen ze door te laten zien, voelen en ervaren hoe divers, breed en betekenisvol ons werk is.

Ook De Meerstede, De Meerwende en ‘t Kloosterhof zetten zich in voor deze campagne. Onze medewerkers hebben bewust voor de ouderenzorg gekozen. Zoals een collega vertelt;

De ouderenzorg wordt makkelijk weggezet als saai, maar ik vind het juist uitdagend omdat het zo complex is. Ik heb een zwak voor ouderen en het is waardevol om iemand naar het einde van zijn leven te begeleiden.’

Ik Zorg is onderdeel van het Actieprogramma Werken in de Zorg met als doel om in 2022 de personeelstekorten terug te brengen naar nul of daar dichtbij. Het programma is erop gericht dat
meer mensen kiezen voor de zorg, beter leren in de zorg en anders werken in de zorg.

Wil je de verhalen lezen van verschillende medewerkers in de zorg? Kijk op www.ontdekdezorg.nl.