fbpx

Wij vieren feest:

De Meerstede bestaat 60 jaar!

De Meerstede  →  60 jaar De Meerstede

Van 23 tot en met 27 september vieren wij FEEST

De Meerstede bestaat 60 jaar, dat is een diamanten jubileum. Dat laat je niet stilletjes voorbij gaan. Nee, dat vier je groots met een feestelijk moment voor iedereen!

Wilt u De Meerstede een mooi cadeau schenken? Wij zijn hard aan het sparen voor een rolstoelbus. Uw financiële bijdrage hieraan is zeer welkom.

 

De Meerstede: van 1959 tot nu

Sinds in 1959 de eerste bewoners hun appartementen betrokken, is er veel veranderd in De Meerstede. De grootste verandering was toen het bestaande gebouw, uitgezonderd de kapel, plat ging en een geheel nieuw gebouw werd neergezet.

Van dat gebouw is de ronde zaal jaren later weggehaald en ontstond er een vierkante Brasserie met daarboven nog drie etages.

In 1996 kwamen er op het terrein aanleunwoningen bij. In 2009 is het gebouw intern verbouwd tot kleinschalige woningen met verpleeghuiszorg.

Wat onveranderd bleef, is de levendigheid waarop De Meerstede volop deel uitmaakt van de wijk en de samenleving. Een fijne plek waar de bewoners, medewerkers, vrijwilligers en ouderen uit de wijk zich thuis voelen en elkaar ontmoeten.

Toen, nu en verder de toekomst in.