logo
alt= alt= alt=

Zorgcentra Meerlanden heeft een ondernemende mentaliteit, maar met oog voor mens en maatschappij. Wij bieden een groot pakket aan diensten op het gebied van zorg, wonen en welzijn aan ouderen in Badhoevedorp, Hoofddorp en Aalsmeer.

Voor de manier waarop wij het welzijn van onze cliënten vooropstellen zijn wij als koploper in de zorg aangemerkt.  Lees hierover meer via onderstaande link:
http://www.waardigheidentrots.nl/deelnemers/zorgcentra-meerlanden/

Zorgcentra Meerlanden, Persoonlijk & Professioneel

Wij hanteren hierbij de volgende kernwaarden:meerlanden-img01

  • Persoonlijk (vertrouwd)
  • Professioneel (betrouwbaar

Zorgcentra Meerlanden wil met name ouderen in de regio op de best mogelijke manier ondersteunen bij het behouden of herwinnen van welbevinden door haar cliënten ondersteuning te bieden bij het krijgen van zorg en welzijn en, indien noodzakelijk, het bieden van een woonomgeving. Hierbij gaat Zorgcentra Meerlanden altijd uit van de eigen regie en zeggenschap van de cliënt.

Bij Zorgcentra Meerlanden staan het welbevinden, versterking van eigen regie, netwerken en medezeggenschap centraal. Op verschillende manieren werkt Zorgcentra Meerlanden hier de komende jaren aan via ‘Verbeterteams kwaliteit van leven’ en het ‘Leerplein voor professionals, cliënten, mantelzorgers, familie en vrijwilligers’.

Om de titel van “Koploper in de zorg” te krijgen hebben wij interviews gehouden met een aantal cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers. In onderstaande link zijn deze interviews uitgewerkt. Ze geven een goed beeld van de manier waarop Zorgcentra Meerlanden met haar cliënten om gaat en hoe zij dit hebben ervaren.
Liefdevolle zorg, beste praktijken

Serie in Beeld: Bestuurder Zorgcentra Meerlanden

Serie in Beeld: Ondernemingsraad

Serie in Beeld: Centrale Clienten- en Familieraad

Serie in Beeld: Raad van Toezicht