fbpx

Buitenkeuken stapje dichterbij dankzij Rabo Clubsupport

Mooi bedrag van de Rabobank voor De Meerstede

Vrijdag 21/10

Zorgcentra Meerlanden  →  Buitenkeuken stapje dichterbij dankzij Rabo Clubsupport

Elk jaar organiseert de Rabobank de Rabo Clubsupport actie, waarbij zij een deel van hun resultaat teruggeven aan verschillende verenigingen. Iedereen met een Rabobank account kan in de maand september stemmen op een vereniging met een doel. Hoe meer stemmen je krijgt als vereniging, hoe groter het bedrag dat je ontvangt.

Voor de Meerstede had Stichting vrienden van de bewoners van De Meerstede en De Meerwende een doel gesteld: het realiseren van een buitenkeuken met BBQ in de binnentuin.

Afgelopen 8 oktober was het zover: met nog 159 verenigingen mocht De Meerstede zich melden in De Kwakel. Pauline, hoofd afdeling PG, en Haddie, locatie secretaresse in de Meerstede én van Stichting vrienden van de bewoners van De Meerstede en De Meerwende, waren in volle verwachting. Eén voor één werden op 8 oktober de verenigingen naar voren geroepen om de cheque in ontvangst te nemen. Wij ontvingen een cheque met een bedrag van €520.95, waar we heel blij mee zijn.

Hartelijk bedankt aan iedereen die op ons heeft gestemd en heel veel dank aan de Rabobank voor dit mooie bedrag. het heeft de buitenkeuken weer een stapje dichterbij gebracht!