fbpx

De Meerwende heeft een Adventsactie voor Keniaanse albinokinderen         

Dinsdag 14/12

Zorgcentra Meerlanden  →  De Meerwende heeft een Adventsactie voor Keniaanse albinokinderen         

Voorafgaand aan Kerstmis, vragen we via de Adventsactie aandacht voor de hoop. Hoop op de komst van het Licht. Hoop op een betere maatschappij voor albinokinderen. Hoop dat op een dag al die kinderen een waardig leven kunnen leiden.

Hoopvolle ontwikkelingen rond de zorg voor kinderen in Kenia
die lijden aan albinisme.

Al 10 jaar zet Carla Sonder, vrijwilligster in de Brasserie van De Meerwende, zich met hart en ziel in middels haar project aan de zuidkust van Kenia: Kinderen helpen die lijden aan albinisme om verder te komen in de maatschappij. De kinderen lopen gevaar door de felle zon die hen doet verbranden door de intens witte huid. Zij hebben middelen nodig zoals o.a. zonnebrandcrème, hoeden om het gezicht te beschermen tegen verbranding, veiligheid op school om hen zo tegen medicijndokters en witchcraft te beschermen.

Het helpt dus enorm deze belangrijke, kwetsbare groep van albinokinderen te steunen met concrete hulp en dat geeft hoop!  U kunt dat doen:

  1. door geld in de knik-engel bij de kerststal in de brasserie te doen of
  2. door heerlijke jam in de brasserie te kopen of
  3. door als genodigde geld te doen in het collectemandje tijdens de Kerstviering op Eerste Kerstdag om 10.30 uur in de kapel of
  4. door geld in een gesloten envelop in te leveren bij de receptie of bij Joke Heijma of bij pastor van Zoelen.

Samen met u maken we er een succesvolle adventsactie van!