fbpx

Geef uw stem door over de tuniekkleur voor de zorgmedewerkers van De Meerwende

stemmen kan bij de locatie van 1 t/m 18 februari

Maandag 31/01

Zorgcentra Meerlanden  →  Geef uw stem door over de tuniekkleur voor de zorgmedewerkers van De Meerwende

Nieuwe kleding voor de zorgmedewerkers

In 2021 is er gestart met een project voor de aanschaf van nieuwe kleding voor de zorgmedewerkers in De Meerwende. Naar aanleiding van de uitkomsten van een enquête onder de medewerkers en in samenwerking met onze kledingleverancier, hebben we de stof, twee tuniekmodellen en de kleur blauw uitgekozen.

Pilot met de werkkleding

Op dit moment zijn vijf medewerkers uit de zorg aan het proefdragen. Aan de hand van hun ervaringen weten we al veel over de gekozen stof, pasvorm en andere praktische zaken van de nieuwe kleding. De medewerkers  hebben tijdens het proefdragen ook aan de collega’s, bewoners en familie gevraagd wat zij van de nieuwe tunieken vinden.

Op dit moment zijn we deze pilot aan het afronden en de bevindingen aan het verzamelen.

We weten al zeker dat …

  • de tunieken in twee modellen komen:
    een recht model en een getailleerd model;
  • één van de modellen een V-hals en de ander een opstaand kraagje heeft;
  • we kiezen voor handige en brede zakken op de tunieken;
  • de tunieken worden gedragen op een witte broek in stretchstof;
  • de gekozen stof voldoet aan de verwachtingen.

We zijn nu nog het model broek aan het uitzoeken. Van de tunieken weten we dat ze de kleur blauw worden. Welke kleur blauw we het beste kunnen kiezen, horen we graag van u.

Stemt u ook op de kleur blauw voor de tunieken?

Van 1 februari tot en met 18 februari 2022 bent u van harte welkom ons te laten weten welke kleur blauw uw voorkeur heeft. Tegenover de ingang vindt u bij De Meerwende een paspop met de tuniek en de vier Tencel stofkleuren waar u uit kan kiezen. Vul uw voorkeur in op het stemkaartje en lever het in.

Iedereen is welkom om eenmalig een stem op de favoriete stofkleur door te geven. Bewoners, bezoekers, familieleden van cliënten en alle collega’s worden uitgenodigd om een stem door te geven. Samen met uw hulp willen we nieuwe kleding bestellen waar iedereen blij mee is.

Hoe dan verder?
Aan de hand van de ervaringen van de proefdragers en de verzamelde stemmen op de kleur blauw, maken we een eindevaluatie op. Eind februari willen we de
definitieve keuze doorgeven aan de producent, zodat gestart kan worden met het maken van de kleding.