fbpx

Leestip: ons jaarverslag over 2023

Dinsdag 11/06

Zorgcentra Meerlanden  →  Leestip: ons jaarverslag over 2023

Ons jaarverslag over 2023 is klaar!

Het thema van dit jaarverslag is ‘In ontwikkeling’, wat zeker van toepassing is op onze organisatie. We hebben het afgelopen jaar allerlei veranderingen en vernieuwingen doorgevoerd, bijvoorbeeld op het vlak van huisvesting en ICT. Ook onze collega’s ontwikkelen zichzelf elke dag.  Daarnaast hebben we de onderlinge samenwerking versterkt en zijn we samenwerkingen buiten onze organisatie verder aangegaan. Dit alles helpt onze organisatie toekomstbestendig te blijven en ons continu professioneel te blijven inzetten om de beste kwaliteit van zorg te verlenen.

Bestuurder Annette van Biezen, over 2023

2023, een vol jaar van ontwikkelingen, met veel veranderingen. Dat is mooi, want de zorg kan niet blijven stil staan. Ook in onze regio is er een groot en groeiend tekort aan medewerkers in de zorg. Dat vraagt van ons dat we ons blijven ontwikkelen en in 2023 is dit zeker met verve gebeurd in onze organisatie.

Lees in dit jaarverslag over de Parkinson afdeling, de voorbereiding van renovatieplannen, verbetering van digitalisering en versterking van zorgbemiddeling. En persoonlijke verhalen van collega’s, vrijwilligers en bewoners. Kortom: van de mensen die onze organisatie maken wat ze is: persoonlijk en professioneel.

Ben jij benieuwd hoe wij ons in 2023 hebben ontwikkeld? Lees dan ons jaarverslag met leuke interviews en kengetallen met onze resultaten over 2023. Ik wens je veel leesplezier toe!