fbpx

Met OMRON naar de Keukenhof

De Meerstede - OMRON - Keukenhof

Vrijdag 06/05

Zorgcentra Meerlanden  →  Met OMRON naar de Keukenhof

OMRON is een technologie leverancier in industriële automatisering, gezondheidszorg en elektrische componenten. Wij kennen OMRON o.a. van de bloeddrukmeters.
OMRON werd 89 jaar geleden op 10 mei opgericht in Japan. Ieder jaar op 10 mei organiseert OMRON iets voor een goed doel om op deze manier iets extra’s te doen voor de samenleving.

Afgelopen 10 mei 2022 werden 22 cliënten samen met 7 Meerstede medewerkers/vrijwilligers uitgenodigd om een dagje mee naar het Keukenhof te gaan. OMRON had een touringcar gehuurd waar veel onze cliënten met rolstoel en al in gingen. Sommigen clienten vonden de lift best eng en hoog, maar alles verliep zonder problemen. Chauffeur André heeft ons netjes afgezet op het Keukenhof. Jordy reed op onze eigen rolstoelbus met ook nog 2 cliënten.

Bij het Keukenhof werden we opgewacht door medewerkers van OMRON. Medewerkers die niet alleen uit Hoofddorp kwamen maar vanuit diverse vestigingen zelfs bijv. vanuit Den Bosch. Deze medewerkers hebben de hele dag de rolstoelen geduwd door het park. Vriendschappen werden gemaakt met onze cliënten.

Tussen de middag was er voor iedereen een lunchpakket ook geregeld door OMRON, en deze waren flink gevuld.
Rond 15:45 uur kwamen we moe maar voldaan weer aan bij De Meerstede.

Wij willen heel graag OMRON en hun medewerkers bedanken voor deze fantastische dag. We hebben genoten – DANK namens personeel en cliënten van De Meerstede.

De fantastische vrijwilligers van OMRON