fbpx

Nieuw uniform voor de facilitair medewerkers

Woensdag 28/12

Zorgcentra Meerlanden  →  Nieuw uniform voor de facilitair medewerkers van De Meerstede

De facilitair medewerkers van De Meerstede hebben een mooi, nieuw uniform! Geen wit meer, maar een warme kleur en uitstraling die voldoet aan de wensen van het team en de organisatie. Het kwam goed uit dat de oude uniformen uit voorraad én niet meer leverbaar waren. Het betekende het startsein om naar een nieuw uniform op zoek te gaan.

Karin de Moor vertelt namens het team: “Een belangrijke wens van het team was dat het materiaal van het uniform comfortabeler zou zijn, zeker in warme zomers. Daarom heeft het hele team, inclusief Bas, een aantal uniformjasjes uitgezocht en opzicht laten komen. Samen hebben we vervolgens unaniem de keuze gemaakt voor het jasje wat je op de foto ziet.

Het is een jasje van dunne, lichte stof met veel katoen. Het draagcomfort ten opzichte van het oude jasje is hierdoor erg verbeterd. Het uniform heeft veel zakken, zodat je makkelijk al je spullen kunt opbergen.

De kleur straalt warmte, veiligheid en geborgenheid uit. Onze cliënten in zowel de wijk als intern hebben nu niet meer het idee dat er een verpleegster komt (zoals bij de oude, witte uniformen).

“We zijn als team zijn erg tevreden over dit uniformjasje. Nu we het een aantal weken gebruiken zijn we zeer blij dat we deze keuze hebben gemaakt. Het voldoet meer dan dat we gehoopt hadden aan de eisen die we wilden.

We krijgen zowel van collega’s, cliënten als familie van de cliënten heel veel complimenten.

Team facilitair (2 collega’s ontbreken)