fbpx

Nieuwe elektrische auto’s voor de wijkzorgteams

van Zorgcentrum De Meerwende, Zorgcentrum De Meerstede en Zorgcentrum ‘t Kloosterhof

Maandag 15/11

Zorgcentra Meerlanden  →  Nieuwe elektrische auto’s voor de wijkzorgteams

De wijkzorgcliënten zagen de afgelopen periode de wijkzorgmedewerkers al aankomen op de elektrische fiets. Nu kunnen de wijkzorgprofessionals, op dagen met slecht weer en de cliënten die iets verder weg wonen, bezoeken met de nieuwe Renault Twingo Electric’s. Elke locatie van Zorgcentra Meerlanden heeft een nieuwe elektrische auto voor de wijkzorg van Renault Nieuwendijk Hoofddorp in ontvangst genomen. Hiermee zetten De Meerwende, De Meerstede en ’t Kloosterhof een volgende stap vooruit in het verminderen van de CO₂-uitstoot.

De hoofd facilitaire dienstverlening van ’t Kloosterhof heeft samen met Renault Nieuwendijk gekozen voor de Renault Twingo Electric:

‘De wijkzorgteams reden al een aantal jaar de routes in Renault Twingo’s. Dat bevalt nog steeds goed, dus aan het model auto hoefden we niets te veranderen. De overstap naar de elektrische versie is voor ons een logische keus. De auto is bekend bij onze wijkzorgprofessionals en blijft herkenbaar voor onze wijkcliënten. Daarbij is het een gepaste stap richting een schonere toekomst.’

Ralph van der Pol, hoofd facilitaire dienstverlening ‘t Kloosterhof

Wijkzorgteam De Meerstede

Wijkzorgteam De Meerwende

Wijkteam 't Kloosterhof