fbpx

Bestuurder Annette van Biezen

Over Zorgcentra Meerlanden  →  Bestuurder Annette van Biezen

“Ik wil vernieuwing brengen in de ouderenzorg door samen in beweging te komen”

Sinds medio september 2023 ben ik van harte bestuurder van Zorgcentra Meerlanden. Mijn naam is Annette van Biezen. Mijn wortels heb ik in de zorg; gestart als verpleegkundige in de tijd van de 8-beds kamers in verpleeghuizen en de stopwatch zorg in de thuiszorg. Ik miste de inspraak van kwetsbare mensen in hoe zij zelf hun eigen zorg nodig hebben en wensen. En ik vind het belangrijk dat er beleid ontwikkeld wordt dat aansluit bij de zorg op de werkvloer. Vanuit mijn vervolgstudie gezondheidswetenschappen ben ik mij daar in verder gaan ontwikkelen. De rode draad bij mij is: vernieuwing in de ouderenzorg brengen door samen in beweging te komen. Daarvoor heb ik mij de afgelopen 25 jaar in allerlei leidinggevende rollen in de zorg voor ingezet en ga ik hier mee verder.

Samen bouwen aan toekomstbestendige ouderenzorg
Bij Zorgcentra Meerlanden zie ik dat er 3 verschillende locaties zijn die allemaal diverse vormen van zorg bieden, zowel thuis als in dagbesteding en in de woongroepen. De Meerwende in Badhoevedorp, De Meerstede in Hoofddorp en ’t Kloosterhof in Aalsmeer hebben ieder hun eigen unieke bijzonderheden en tegelijk vormen we samen Zorgcentra Meerlanden en hebben we elkaar hard nodig.
Samen bouwen we aan fun en vertrouwen voor toekomstbestendige ouderenzorg in de regio. Daar hebben we familie, vrijwilligers, welzijn, facilitair én zorg bij nodig, maar ook onze samenwerkingspartners in de regio. Ik zie bij Zorgcentra Meerlanden veel aandacht, liefde en zorg voor kwetsbare mensen. Daar moeten we zuinig op zijn!

Ik kijk ernaar uit de komende jaren met u samen te werken om de zorg gezond te houden en te versterken. Door goed naar elkaar te luisteren naar cliënten en medewerkers en aanspreekbaar nabij te zijn. Door mensen de ruimte en verantwoordelijkheid te geven om positief mee te denken en te bouwen aan nieuwe kansen en mogelijkheden.

Graag tot ziens!