fbpx

Maaltijden 't Kloosterhof

Wilt u komen eten?

’t Kloosterhof  →  Maaltijden ‘t Kloosterhof

Maaltijden 't Kloosterhof

Elke dag staat de kok van ‘t Kloosterhof voor u klaar. De kok bereidt de warme maaltijd in de keuken voor bewoners en buurtbewoners. ‘t Kloosterhof werkt met een keuzemenu. Dat wil zeggen dat u (afhankelijk van het menu) kunt kiezen uit twee soorten groenten-, vlees- en aardappelgerechten. De maaltijden wisselen per seizoen. Zo kunt u ’s winters bijvoorbeeld vaker stamppot of stoofpot eten. En in de lente vindt u juist vaak voorjaarsgroenten op het menu.

De maaltijden worden in het restaurant van ‘t Kloosterhof geserveerd.

Warme maaltijd in restaurant

U bent altijd welkom om te komen eten in het restaurant van ‘t Kloosterhof, ook als u zelf niet in ‘t Kloosterhof woont. Meer informatie over eten in het restaurant kunt u vinden via onderstaande button. En met uw WijkServicePas krijgt u korting op de maaltijd! Nog geen WijkServicePas? Deze kunt u gemakkelijk aanvragen.

Allergieën of dieetwensen?

Heeft u allergieën of (medische) dieetwensen? Neem dan contact op met de keuken via de receptie van ‘t Kloosterhof (telefoonnummer). De kok zal samen met u kijken naar de mogelijkheden en zoeken naar een geschikte oplossing.

Broodmaaltijd

In ‘t Kloosterhof wordt s’ ochtends en ’s avonds een broodmaaltijd gegeten. Elke dag rijdt de broodkar langs de kamers van de bewoners. De bewoners kunnen dan kiezen uit een ruim assortiment. Zo is er wit-, volkoren- of donkerbruinbrood van de bakker. Daarnaast kunnen de bewoners kiezen uit zoet beleg zoals jam, pindakaas, hagelslag en zijn er diverse soorten kaas en vleeswaren. Ook is er keuze uit melk, karnemelk, havermout, griesmeelpap, vanillevla en/of yoghurt.

Themamaaltijden

In ‘t Kloosterhof wordt regelmatig een Themamaaltijd georganiseerd. Een avond helemaal in het teken van een thema als Italiaans, Surinaams, Asperges, Zomer- en Wintermaaltijd, noem maar op!  De themamaaltijd is zeer geliefd en zeker een aanrader! Heeft u een WijkServicePas? Dan krijgt u van ons een uitnodiging als er weer een themamaaltijd op de planning staat. In de uitnodiging staat vanaf welke datum en wanneer u zicht op kunt geven.